Zo kunnen wij én onze klanten op de beide oren slapen.

Six is van geen kleintje vervaard, zoveel is zeker. Na enkele decennia is het bouwbedrijf ondertussen een gevestigde waarde in de sector. Het bedrijf kent 4 afdelingen, waaronder dak & gevel. “Het Dak- en Gevel team staat garant voor een piekfijne afwerking volgens de regels van de kunst en de wensen van de klant”, klinkt het. Kwaliteit en tevreden klanten? Daar worden wij alleen maar blijer van. 

“Als een referentie in de markt hebben wij onze naam hoog te houden. We werken daarom enkel met duurzame en degelijke producten. Zo kunnen wij en onze klanten op de beide oren slapen. De producten van Solid John scoren hoog in kwaliteit én in prijs-kwaliteit, een win-win dus.”

Mathieu Ronse – Six

Hoe maken wij als partner het verschil?

Als ik er eentje moet kiezen, dan ga ik voor jullie transparante prijszetting in de markt. Overal waar jullie producten te verkrijgen zijn, wordt dezelfde prijs gehanteerd. Het lijkt een detail, maar dat maakt het voor ons eigenlijk wel gemakkelijk. Zo hoeven we nooit meer te controleren of ongerust te zijn over onze marges. De prijs is eerlijk, overal gelijk en transparant. Eenvoudig dus. 

Wat gaf de doorslag om met onze producten aan de slag te gaan?

Zonder twijfel: de kwaliteit en de duurzaamheid van de plaat. Six is een referentie in de markt, we hebben dus onze naam hoog te houden. We werken daarom enkel met duurzame en degelijke producten. Zo kunnen wij en onze klanten op de beide oren kunnen slapen. De producten van Solid John scoren hoog in kwaliteit én in prijs-kwaliteit, een win-win dus.

Hoe zou je Solid John in 3 woorden omschrijven?

  • Eenvoudig
  • Performant
  • Hedendaags

Welke evolutie zal volgens jou de grootste impact hebben op de sector de komende 3 jaar?

Zoals in vele sectoren: het verder digitaliseren. Onze sector hinkte lang achterop, maar maakt nu toch een inhaalbeweging. Al merk je wel nog altijd de verschillende snelheden in de markt. Retail is vaak al georganiseerd op online verkoop, maar de vakman grijpt graag nog naar potlood en papier. Maar Rome werd ook niet in één dag gebouwd.

Bedankt Mathieu!

Heel graag gedaan ☺

Mathieu Ronse – Six

In other news