Join the club

Het is fijn om als vakman trots te kunnen zijn op het werk dat je levert. Het is een plezier om geen middelmaat, maar topkwaliteit te bieden. Dat gevoel kennen wij ook.

Maar hoe kan je 100% zeker zijn welke multiplex je nodig hebt voor vochtige omstandigheden? Na meer dan 2 jaar ontwikkeling hebben wij het antwoord: “Een vochtbestendige garantiebetonplex aan een scherpe prijs, die niet alleen duurzamer en dunner is maar ook nog eens 10 jaar garantie biedt.”

Zin in 100% zekerheid? Join the club van Solid John. Het wordt ongetwijfeld een bromance.

Solid John biedt jou een oplossing voor
2 veelvoorkomende problemen bij dakwerken:

Rotting, schimmels, buiging en delaminatie van multiplex.

Hierdoor moet de dakrandconstructie op relatief korte termijn volledig vernieuwd worden. De periode tussen het verdichten van het plat dak en de plaatsing van de gevelbekleding is soms al genoeg om de multiplex volledig te laten degraderen. Benieuwd naar de Solid John-oplossing?

Loskomen van bovenste rij gevelwerk.

Gevelmetselwerk is niet resistent tegen hoge trekkracht. Het mechanisch bevestigen van de multiplex aan de façadestenen is dus zeker af te raden. Ben je toch op zoek naar een verbinding tussen de multiplex en het gevelwerk om te vermijden dat de wind onder het paneel slaat?

Op zoek naar een handelaar waar Solid John verkrijgbaar is?

Vind hier jouw dichtstbijzijnde verdeler en ga op zoek naar de koeienkop. Zo herken je snel de verdeelpunten van ons merk, zonder dat we het er in koeien van letters moeten opzetten.

Heeft jouw vaste leverancier nog geen koeienkop? Geef ons dan gerust zijn gegevens door en wij nemen contact met op. Wie weet kan je dan binnenkort je Solid John producten bij je favoriete leverancier ophalen.

Onze partners