ONZE MISSIE:
Roofers BESCHERMEN
tegen vocht

De Solid John garantiebetonplex is een uniek type multiplex/betonplex dat ontwikkeld is om duurzaam te zijn in vochtige omstandigheden. De geselecteerde houtsoorten en verlijming zorgen hiervoor.

Solid John houdt van Roofers,
en het is wederzijds!

Wij willen dat roofers elke dag graag aan de slag gaan met onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten. We beseffen dat details het verschil maken. “Never average” is dan ook het motto van ons hele team, want met middelmaat is niemand gebaat. Topkwaliteit gekoppeld aan een uitmuntende service aan eerlijke prijzen, daar houden we allemaal van.

THERE IS NO PLANET B.

We bieden duurzame oplossingen voor de dakdekker met een minimale impact op de planeet. Hout is CO2-neutraal en een hernieuwbare bron die we rationeel gebruiken. Enkel in Indonesië vonden we tropisch hardhout dat de juiste vochtbestendigheid biedt én een bos dat aan onze duurzaamheidseisen voldoet.

R&D is een attitude

Never average. Daar gaan we voor. R & D staat bij ons voor rock en roll & doorzettingsvermogen. Rock en roll, omdat we altijd de status quo uitdagen en kritisch zijn. Voor onszelf en de producten die we maken in de eerste plaats. Wat die moeten simpelweg top zijn. En ja, dat vergt doorzettingsvermogen. Grensverleggende producten vereisen jarenlange toewijding en hard werk. Gelukkig is dat net wat wij het allerliefst doen.

PRODUCTEN OM TROTS OP TE ZIJN

Producten verbeteren is dagelijkse kost voor ons. Het is waarvoor – en waarvan – we leven. Onze producten moeten de middelmaat overstijgen en overtuigen door hun topkwaliteit. Zij zijn onze trots én de beste marketing die er is.