BestE architect...

Aangename kennismaking. Wij zijn Solid John.

Weet jij welke multiplex beschreven staat in jouw lastenboek? Wist je dat de meerderheid van de geplaatste multiplex in buitencontext niet conform is met de Europese regelgeving?

DE BESTE VAN DE KLAS

Solid John is de enige betonplex van duurzaamheidsklasse 2, met een paneel van slechts 15 mm. Dat doet niemand ons na. Een kus van de juf en een bank vooruit! Maak kennis met de Solid John betonplex, de beste leerling van de klas: een zero-risk plaat die als enige écht geschikt is voor vochtige omstandigheden.

EEN GERUST GEMOED : 10-JARIGE GARANTIE

Ons product voldoet aan de hoge eisen voor vochtige omstandigheden. Dat willen we ondersteunen met een duidelijk garantiebeleid. Er is een 10-jarige garantie van toepassing op de Solid John Garantiebetonplex. Wat betekent dat concreet voor u? U doet een solide aanbeveling.

MAAK HET JEZELF GEMAKKELIJK

Wil je de Solid John betonplex opnemen in je lastenboek? Download simpelweg het stukje bestektekst, waarmee je zeker bent dat de geplaatste panelen geschikt zijn voor buitengebruik.

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Vanaf nu kan ook jouw lastenboek conform zijn met de Europese wetgeving. Wil je graag meer kennis opdoen over onze garantiebetonplex? Neem dan zeker contact op. Wij zullen je met veel plezier informeren over onze jongste innovaties.

Onze partners