Gemoedsrust en tijdswinst, twee vliegen in één klap.

Steegmans Construct gaat net zoals Solid John Steevast voor kwaliteit. Frederic Steegmans, de zaakvoerder, laat zich daarom graag omringen door gelijkgestemden. Solid John is daar gelukkig eentje van (yay!). We namen er eens polshoogte over de samenwerking en vroegen naar zijn kijk op de sector en toekomst.

“De oplossingen van Solid John zijn duurzaam en innovatief. Wat ik vooral apprecieer is dat jullie problemen proberen te voorkomen en jullie staan voor duurzame oplossingen. Een modus vivendi die in de bouwsector jammer genoeg nog veel te weinig aanwezig is.” 

Frederic Steegmans – Zaakvoerder Steegmans Construct

Hoe maken wij als partner het verschil?

De oplossingen van Solid John zijn duurzaam en innovatief. Wat ik vooral apprecieer is dat jullie problemen proberen te voorkomen en jullie staan voor duurzame oplossingen. Een modus vivendi die in de bouwsector jammer genoeg nog veel te weinig aanwezig is. 

Heel veel bedrijven focussen zich namelijk op de korte termijn en op korte termijn rendementen. Terwijl we net leven in een tijd waar we slim en duurzaam moeten omgaan met middelen en met materialen. Dat zorgt voor een logische frictie in de markt.

Wat gaf de doorslag om met onze producten aan de slag te gaan?

De oplossingen van Solid John zijn ontwikkeld voor heel specifieke toepassingen. En dat merk je aan kleine, maar essentiële details. Jullie vochtbestendige spouwplaat bijvoorbeeld delamineert niet dankzij haar hoge duurzaamheidsklasse. Gemoedsrust en tijdswinst, twee vliegen in één klap.

Hoe zou je Solid John in 3 woorden omschrijven?

  • Innovatief
  • Duurzaam
  • Solide

Welke evolutie zal volgens jou de grootste impact hebben op de sector de komende 3 jaar?

Steevast efficiëntie! Alles zal er in de toekomst om draaien om efficiënter en duurzamer te werk te gaan. Naar mijn mening is de bouwsector algemeen gezien enorm inefficiënt en gaat er te veel verloren: werkuren, verlies van materialen en onnodige handelingen.

De ondernemer die hier nu aandacht aan besteedt zal een voorsprong creeëren en zal daardoor een groter marktaandeel bekomen.

Bedankt voor je tijd Frederic en om je visie met ons te delen.

Heel graag gedaan!

Frederic Steegmans
Zaakvoerder Steegmans Construct

In other news