Premium in kwaliteit, maar niet premium geprijsd.

Verhelst is al 4 generaties lang één van de referenties binnen de bouwsector. De missie van het bedrijf is om een absolute voortrekker te zijn, met de nodige aandacht voor het milieu. Voor Solid John klinkt dit als muziek in de oren. We zijn daarom bijzonder trots om al een ruimte tijd te kunnen samenwerken. 

“Je voelt dat Solid John een jonge en vernieuwde organisatie is. Het neemt geen genoegen met de status quo en probeert net zoals Verhelst een voortrekkersrol binnen de sector op te nemen. Meer van dat!”

Wim Lapeire – Technisch commercieel vertegenwoordiger – Verhelst

Hoe maken wij als partner het verschil?

Wel om te beginnen zijn jullie producten niet overal te vinden. Jullie kiezen ervoor om samen te werken met partners die jullie visie en missie delen: kwalitatieve producten op de markt brengen en de vakman ondersteunen om op zijn of haar beurt kwaliteit te leveren. Wij en onze klanten kunnen ook rekenen op ondersteuning en service. Die bereikbaarheid en toegankelijkheid geeft ons een veilig gevoel.

Wat gaf de doorslag om met onze producten aan de slag te gaan?

De kwaliteit én de prijs/kwaliteit. De producten van Solid John zijn premium in kwaliteit, maar zijn niet premium geprijsd. Door net iets meer te betalen dan voor een standaard multiplex krijg je er als vakman eigenlijk gigantisch veel voordelen bij. Niet alleen functioneel, maar ook emotioneel: Solid John biedt namelijk een solide garantie en geeft advies en ondersteuning waar nodig. Je blijft als vakman dus nooit in de kou staan.

Hoe zou je Solid John in 3 woorden omschrijven?

  • Jong
  • Innovatief
  • Vernieuwend

Welke evolutie zal volgens jou de grootste impact hebben op de sector de komende 3 jaar?

We zien meer en meer de vraag stijgen naar platte daken en groendaksystemen. Ook hoogrendementsisolatie wordt stilaan de norm. Beide zijn voorbeelden van aandacht voor het milieu, daar zijn we zeer blij om.

Bedankt voor je tijd Wim en om je visie met ons te delen.

Wim Lapeire – Verhelst group

In other news