Waarom “Dak & Isolatie” steevast kiest voor Solid John?

Bij Solid John geloven we in de kracht van onze producten en de waarde die ze toevoegen aan het werk van dakdekkers. Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. We hebben enkele van onze trouwste “believers” gevraagd om hun ervaringen met Solid John te delen. Hier is wat Koen Claes van Dak & Isolatie te zeggen had:

 

Kan je Solid John in 3 woorden omschrijven?
Solid John staat voor mij synoniem aan kwaliteit, ontzorging en garantie. Deze drie kernwaarden vormen de basis van elk product dat ze op de markt brengen. Bovendien bieden ze een ongeëvenaarde ondersteuning die het verschil maakt in onze dagelijkse werkzaamheden.


Hoe helpen de Solid John-producten je om de grootste uitdagingen als dakwerker aan te pakken?
Met Solid John aan mijn zijde hoef ik me geen zorgen meer te maken over delaminatie of het rotten van materialen. Bij Dak & Isolatie streven we naar kwaliteit in elk project, en daarom kiezen we resoluut voor de beste materialen met solide garanties. We willen onze klanten het beste bieden, en met Solid John kunnen we dat waarmaken. We zijn misschien niet de goedkoopste optie op de markt, maar we zijn er vast van overtuigd dat we de beste waarde bieden.


Hoe ben je voor het eerst in aanraking gekomen met Solid John-producten en wat was je eerste indruk?
Mijn eerste kennismaking met Solid John was via een postpakket met een productstaal en bijbehorende documentatie. Het was duidelijk dat dit niet zomaar een ander product was. De kwaliteit en aandacht voor detail sprongen er meteen uit, en ik was geïntrigeerd om meer te weten te komen.

 

Wat denk je dat Solid John onderscheidt van andere merken in de markt?
Solid John onderscheidt zich door zijn compromisloze kwaliteit, garantie en ondersteuning. Waar andere merken soms hoeken afsnijden, gaat Solid John altijd een stap verder. De extra’s, zoals de bijbehorende lijm/kit en het feit dat de randen niet geverfd hoeven te worden, tonen aan dat ze echt hebben nagedacht over de behoeften van de dakdekker.


Hoe vergelijken Solid John-producten zich met andere producten die je in het verleden hebt gebruikt?
In het verleden hebben we te maken gehad met materialen die niet aan onze verwachtingen voldeden – ze zwollen op, delamineerden of rotten zelfs. Met Solid John hebben we die problemen niet meer. Het is duidelijk dat dit product is ontworpen met de dakdekker in gedachten, en het is de beste keuze voor onze toepassingen.


Hoe ervaar je de communicatie en interactie met het Solid John-team?
De communicatie met het Solid John-team is altijd vlot en efficiënt geweest. Ze zijn meer dan alleen leveranciers; ze zijn partners die samenwerken voor het beste resultaat. Hun proactieve benadering en bereidheid om te helpen maken het verschil.

Zou je Solid John-producten aanbevelen aan je collega-dakdekkers? Waarom wel of niet?
Zonder twijfel zou ik Solid John aanbevelen aan elke dakdekker. Ik zou willen dat elke architect Solid John voorschrijft en dat elke dakwerker het gebruikt. Zo zorgen we ervoor dat we allemaal met gelijke wapens strijden en dat onze klanten de beste kwaliteit krijgen die ze verdienen.


Hoe ervaar je de 10-jarige garantie van Solid John?
De 10-jarige garantie van Solid John is een gamechanger. Net zoals we bij Elevate kiezen voor de beste kwaliteit EPDM, kiezen we voor Solid John vanwege hun garantie. Het zou geweldig zijn als we deze garantie op al onze materialen zouden krijgen. Solid John en Elevate zijn pioniers in deze aanpak, en het is een voorbeeld dat anderen zouden moeten volgen.


We zijn dankbaar voor de positieve feedback en blijven ons inzetten om de beste producten en diensten aan te bieden aan onze gewaardeerde dakdekkers. Solid John is meer dan alleen een merk; het is een beweging van gelovigen die streven naar uitmuntendheid in hun vakgebied.

In other news